VISIE

Het circus is van iedereen!


Circus Koekepan heeft een visie:

Circus is van iedereen!


Niet alleen gaan toeschouwers en deelnemers hand in hand. Iedereen kan in het circus spelenderwijs kennismaken met allerlei vaardigheden. Al doende voel je waar je grenzen zitten en stapsgewijs leer je beetje bij beetje je grenzen te verleggen. Zo werk je zelf aan je zelfvertrouwen en daarmee ook direct aan je zelfredzaamheid!

Ik ga uit van de volgende vier pijlers:
1. Spelenderwijs leren
Van proberen kun je leren, dus niet alleen kijken, maar actief aan de slag.
2. Inclusie
Want iedereen hoort erbij en moet mee kunnen doen.
3. zelf-activatie
Door zelf te doen ervaar je je eigen groei en mogelijkheden.
4. Creativiteit
Het belang van je fantasie leren gebruiken om zo je dromen te verwezenlijken.


This image has an empty alt attribute; its file name is foto-jan-2-diaboloskleiner.jpg
ook jongleren met twee diabolo’s valt te leren

Alles is mogelijk
Per situatie bekijk ik samen met de opdrachtgever wat er nodig is, want iedere situatie vraagt om een andere benadering. De ene keer balanceren we over het koord of maken we samen een piramide, de andere keer hebben we alle tijd en werken we naar een voorstelling toe.De afgelopen 12 jaar heb ik diverse programma’s ontwikkeld: instuifcircus, snuffelworkshops maar ook dagprogramma’s waarbij de kinderen voor hun familie optreden en specifieke workshops rondom mobiliteit of leren jongleren; werkelijk alles op het gebied van circus is mogelijk. Ik beschik over een kleurige circuspiste vol oefenmateriaal: een loopkoordinstallatie, een loopkogel, eenwielers, trapfietsjes, minifietjes en heel, heel veel jongleermateriaal zoals sjaaltjes, ballen, bordjes, flowersticks, ringen, diabolo’s en nog veel meer.

Maatwerk
Circus Koekepan levert maatwerk. In de afgelopen jaren heb ik voor zeer diverse instanties en doelgroepen gewerkt. Geen twee opdrachten zijn hetzelfde. Soms voor hele kleine groepen, soms juist voor hele grote. Voor ieder specifieke vraag is er altijd wel een passende oplossing. Weet je niet of mijn circusprogramma’s geschrikt zijn voor je evenement? Neem vrijblijvend contact met mij op via het contactformulier.