Circus Koekepan

Mijn naam is Jan Sikon en al 12 jaar ben ik bezig met mijn circus Koekepan. Met mijn kleine circus reis ik stad en land af om op basisscholen, op braderies en op allerlei andere festiviteiten mijn circusprogramma’s aan te bieden aan jong en oud.

Alles is mogelijk
De afgelopen 12 jaar heb ik diverse programma’s ontwikkeld: instuifcircus, snuffelworkshops maar ook dagprogramma‘s waarbij de kinderen voor hun familie optreden en specifieke workshops rondom mobiliteit of leren jongleren; werkelijk alles op het gebied van circus is mogelijk. Ik beschik over een kleurige circuspiste vol oefenmateriaal: een loopkoordinstallatie, een loopkogel, eenwielers, trapfietsjes, minifietjes en heel veel jongleer-materiaal zoals sjaaltjes, ballen, bordjes, diabolo’s en nog veel meer.

circus koekepan home knop
bekijk hier diverse filmpjes

4 Antwoorden op “Circus Koekepan”

  1. Wat mooi gedaan Jan.
    Ik kan bevestigen dat het een sprankelende voorstelling is en de kinderen er heel erg van genieten.
    Succes met je vernieuwde website.

  2. Ik heb nu al diverse malen naar je circus gekeken en zie hoe leuk de kinderen het hebben! Eens iets heel anders voor ze, ze stijgen boven zichzelf uit lijkt het wel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *