Najaarsmarkt Bodegraven: circus Koekepan zet de wereld op zijn kop!

Op 14 september 2019 waren wij op de najaarsmarkt in Bodegraven. Net als vorig jaar was het ook nu een groot succes. De hele dag door enthousiaste kinderen en hun ouders. En prachtig weer bovendien.

Ditmaal viel het samen met de open monumentendag. Zodoende konden we helemaal bovenop de toren van de oude kerk. Resultaat: een droonachtig filmpje die ondersteboven nog leuker blijkt!

Circus Koekepan vanaf de kerktoren, ik was er helemaal ondersteboven van!

Circus Koekepan naar Brussel tijdens Europees mobiliteitsproject op 20 september

EUROPEANMOBILITYWEEK 2019 is focusing on ‘safe walking and cycling’ and the ways active mobility can benefit our health, environment, and bank balances.

Van 16 t/m 22 september vindt de Europese Mobiliteitsweek plaats. Deze week is de afgelopen jaren uitgegroeid tot hét moment waarop gemeenten en andere organisaties in heel Europa (en ver daarbuiten) duurzame mobiliteit op de kaart zetten. In 2019 staat de week in het teken van lopen en fietsen.

Op 20 september komt Circus Koekepan naar Brussel. Duurzaam mobiel op drie basisscholen! Met een 40tal circusfietsjes, eenwielers, driewielers, trapfietsjes maar ook stelten en minifietsjes laat ik kinderen mobiliteit ervaren in een feestelijk parkoer. Meer weten over mijn activiteiten rondom mobiliteit, klik dan hier:

Summerfair Oostburg

Hartstikke gezellige markt, de Summerfair in Oostburg! Net als voorgaande jaren waren we ook hier uitgestreken voor een hele dag circusinstuif. Na de eerste uren viel het een beetje allemaal in soep. Wachten op de zon.. dan maar bordjes draaien..

Hooggeëerd publiek, van harte welkom op mijn nieuwe website! (2019).


hoogste tijd voor een nieuwe look!

Nadat ik mijn oude website (zes, zeven acht jaar oud?, geen idee!) probeerde te reanimeren, kwam ik tot de voorzichtige conclusie dat het einde oefening was. Internet was niet meer wat het was.

Met lichte tegenzin en frisse moed dan maar de hoogste tijd voor een nieuwe look!

Wat kun je hier allemaal verwachten?
Naast informatie over mezelf, een overzicht over de diverse programma’s/ voorstellingen die ik de afgelopen jaren gemaakt hebt. (programma aanbod)
Maar ook andere activiteiten die ik samen met en of voor anderen uitvoer (links)
Bovendien heb ik wat multimedialiteit toegevoegd, filmpjes en krantestukjes van mijn circus in de media (koek tv)
en natuurlijk een contactformulier